Download Gratis Pamer Bojo - Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Pamer Bojo - Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot - Lagu Terbaru. Download Pamer Bojo , Download Download Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot

Uploader : GUYONWATON
Duration : 05 Min 19 Sec
Views : 25.4M
Size : 6.94 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Pamer Bojo - Guyonwaton Cover Ciptaan Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku

TAGS:
guyon waton
guyonwaton
dangdut
dangdut akustik
pamer bojo
didi kempot

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
KUJG3i0yaPzT8kAgkUqE8PceQdWj9QY1nhCL52k1