Download Guyonwaton - Pisah

Uploaded on: 16 Apr 2021

Download Gratis Guyonwaton - Pisah di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Guyonwaton - Pisah - Lagu Terbaru. Download Guyonwaton , Download Download Pisah

Uploader : GUYONWATON OFFICIAL
Duration : 04 Min 51 Sec
Views : 5.8M
Size : 6.26 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Guyonwaton - Pisah

Kowe sing ono ning atiku
Teko tanpo tak kiro
Ning tengah ati sing wes dadi siji
Abot ninggalke tresnoku
Tanpo ngerti opo sebab lan kesalahanku

Tekan saiki aku ora iso lali
Lakumu sing gawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing gawe tentrem ning njero ati

Aku kudu nrimo
Aku karo kowe pancen ora iso

Nanging awak dewe
Kudu iso nompo
Nompo kahanan sing
Raiso dipeksakke

Netes banyu moto
Gawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuwo

Dudu salahku karo kowe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo kowe bahagia karo wong liyo
Sing luwih soko aku

Tekan saiki aku ora iso lali
Lakumu sing gawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing gawe tentrem ning njero ati

Aku kudu


TAGS:
Guyonwaton
Guyon waton
Pisah
Dangdut
Dangdut Akustik
Akustik

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
ScEgCTuxZlvT8GcM7xqXID6I4ESggHABqqdy0Qmp