Download Gratis Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk - Lagu Terbaru. Download Ngawi Nagih Janji , Download Download Denny Caknan X Ndarboy Genk

Uploader : DENNY CAKNAN
Duration : 05 Min 16 Sec
Views : 42.8M
Size : 6.91 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Ngawi Nagih Janji - Denny Caknan X Ndarboy Genk

Ringkasan

Lirik
Dengarkan

Hasil Utama

Kowe mbiyen ngomong tresno
Janji ra bakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku
Siseh wetan Kartonyono
Aku pamit bablas lungo
Pandongamu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae
Huu...
Huu...
Aku ning Ngawi (oh)
Aku nagih janji (oh)
Siseh wetan Kartonyono
Aku pamit bablas lungo
Pandongamu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk
Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki
Oh, bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
(Ngawi)
Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae
Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae
Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing-

TAGS:
denny caknan
ndarboy genk
ngawi nagih janji
lagu baru denny caknan
kartonyono medot janji
sugeng dalu
los dol denny caknan
lagu jawa terbaru
Kowe biyen ngomong tresno
ndaru
balungan kere
Alun-alun Ngawi

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
j7qIOC4LY02ikwrwLRg2YuowmVlcCle5ov1HEI5g