Download Gratis Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan - Lagu Terbaru. Download Deni Kristiani , Download Download Banyuwangi Pacitan

Uploader : Deni Kristiani
Duration : 04 Min 46 Sec
Views : 864.8K
Size : 6.21 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Deni Kristiani - Banyuwangi Pacitan

Suwi ora ketemu
Yo mung gawe kangene atiku
Isun mung mikir riko
Rino wengi katon ono moto

Ing dalan anyar kae
Ono pinggir segoro pernahe
Banyuwangi Pacitan
Ora lali yo amung kelingan

Liwat dalan Banyuwangi teko Pacitan
Ono ati rasane terus kelingan
Sumilire angin segoro ngangeni
Ono ngendi riko sing isun tresnani

Eling jaman semono
Yo mung riko kudangan ning ati
Banyuwangi Pacitan
Ora lali yo mung tansah kelingan

Suwi ora ketemu
Yo mung gawe kangene atiku
Isun mung mikir riko
Rino wengi katon ono moto

Ing dalan anyar kae
Ono pinggir segoro pernahe
Banyuwangi Pacitan
Ora lali yo amung kelingan

Liwat dalan Banyuwangi teko pacitan
Ono ati rasane terus kelingan
Sumilire angin segoro ngangeni
Ono ngendi riko sing isun tresnani

Eling jaman semono
Yo mung riko kudangan ning ati
Banyuwangi Pacitan
Ora lali yo mung tansah kelingan

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
pBJAdLemGAn28R8lxWEBTZkiVza4HbPruw94GNqo