Download Happy Asmara - Salah

Uploaded on: 16 Jul 2019

Download Gratis Happy Asmara - Salah di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Salah - Lagu Terbaru. Download Happy Asmara , Download Download Salah

Uploader : Happy Asmara
Duration : 04 Min 34 Sec
Views : 5M
Size : 6.09 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Salah

Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

Aku ngerti aku iki sopo
Arep tresno aku wedi doso
Arep sambat nanging karo sopo
Aku ngerti kowe ndek'e wong liyo..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..

*)
Sepurane yen aku iki salah
Nanging piye maneh tresnoku kadung jeru
Arep tak selehne aku ora iso
Lek tak angkat aku soyo loro..

Reff :
Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki
Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..


Ora bakal ono seng ngganteni kowe
Yo mung siji..kasih sayang iki

Ora bakal keganti tresnoku iki
Masio kowe wes duwene..dek'e..
Masio kowe wes duwene dek'e..

TAGS:
happy
HITS Records
kumau dia
cinta beda agama
cinta beda agama lirik
lagu patah hati lagu paling sedih
lagu patah hati lagu paling sedih barat
lagu patah hati lagu paling sedih korea
andmesh ku mau dia tak mau yang lain
andmesh hanya rindu
lagu galau 2000an
music video
pop
pharrell williams
hits records
ku mau dia tak mau yang lain
lagu patah hati lagu paling sedih indonesia
lagu patah hati lagu paling sedih 2019

Konten Terkait

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
sdT58pUBho3rg1EoyOQT2SJewaXOu8azWcA8GSW4