Download Gratis Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia - Lagu Terbaru. Download Happy Asmara , Download Download Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia

Uploader : Langit Biru Record
Duration : 04 Min 58 Sec
Views : 13.6M
Size : 6.33 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia

Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng ndhodho

Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti, neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panase ati
Sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadhang-gadhang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sih kurang?

Neng opo ra crito
Yen kowe wis ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng ndhodho

Rasane ati iki koyo keno mowo
Bareng wis ngerti, neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani nganti tekaning pati
Ning nyatane janjimu kuwi mung kari janji
Panase geni ra koyo panasing ati
Sak wise ngerti kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku, kuwi mung kiasan
Kowe tak gadhang-gadhang, tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe, opo sih kurang?


TAGS:
happy asmara
happy asmara apakah itu cinta
happy asmara full album
happy asmara denny caknan
happy asmara sambel terasi
happy asmara lungamu ninggal kenangan
happy asmara ninggal tatu
dangdut
indonesia
trending
dj remix
tik tok
musik
dangdut koplo
happy asmara terbaru 2021
happy asmara full album terbaru
dangdut koplo terbaru 2021
dangdut koplo 2021
koplo terbaru 2021
happy asmara full album 2021
dangdut koplo terbaru 2020 full bass

Konten Terkait

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
2vNizzPl9aBbV4i4bSseuIRZXpSSLyF5V5kJYlS5