Download Gratis Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2 di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2 - Lagu Terbaru. Download Nella Kharisma , Download Download Wegah Kelangan 2

Uploader : Nella Kharisma
Duration : 04 Min 38 Sec
Views : 1M
Size : 6.13 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Nella Kharisma - Wegah Kelangan 2

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajano aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasene pangapurane

TAGS:
milady record
record lable
indonesia
lagu dangdut
konser musik
duta nirwana

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
2SO6P1KbtuVERUwEpPRg0jh2d8i1RADuqSEqgSCC