Download Gratis Yeni Inka Ft. Fendik Adella - Jambu Alas Aneka Safari di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Yeni Inka Ft. Fendik Adella - Jambu Alas Aneka Safari - Lagu Terbaru. Download Yeni Inka Ft. Fendik Adella , Download Download Jambu Alas Aneka Safari

Uploader : Aneka Safari Records
Duration : 04 Min 52 Sec
Views : 1.7M
Size : 6.27 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Yeni Inka Ft. Fendik Adella - Jambu Alas Aneka Safari

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

Sayange wes nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaneng ati
Yen aku nganti ra klakon melu nduweni...

Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning bathin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki bonten pengen golek ganti
Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nanti sak iki ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk
Manis rasane
Snadyan tilas
Tak enteni randhane

Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku nduk uwis kebacut tresno
Nelongso rasaning ati
Yen aku nganti rak klakon melu nduweni...

Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Sumpah ning batin
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki mboten pengen golek ganti.
Sumpah ning bathin mas
Kulo niki sampun kawin
Nganti sak iki ora pengen golek ganti

Jambu alas nduk
Manis rasane
Senadyan tilas
Tak enteni rondhone

Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresna lan kasih, kasih sayange
Karep atiku kelakon dadi bojone


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
dangdut
dangdut koplo
lagu dangdut terbaru

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
i8WMoaai3S0LuK31tY3ywGbaHvWxnqgEllPPBIcn