Download Gratis Yeni Inka Ft. Adella - Ojo Sujono Aneka Safari di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Yeni Inka Ft. Adella - Ojo Sujono Aneka Safari - Lagu Terbaru. Download Yeni Inka Ft. Adella , Download Download Ojo Sujono Aneka Safari

Uploader : Aneka Safari Records
Duration : 05 Min 09 Sec
Views : 602K
Size : 7.65 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Yeni Inka Ft. Adella - Ojo Sujono Aneka Safari

Aku wis ngaku salah
Kondho sa nyatane
Soko ati ora mung ono lambe
Geni sing neng ati
Enggal di sirami
Yo ben adhem
Koyo dhek wingi

Mbok wis ojo sujono
Ojo nyikso rogo
Tresno kuwi mesthi ono godho
Mowo sing neng dhodho
Engal di leremno
Yon ben tentrem koyo dhek semono

Ronce ronce
Melati benange lawe
Pupus klopo
Tansyah ngelingke

Nganti tuwo aku esih tresno kowe
Najan ono godho sepira akehe

Mbok wis ojo sujono
Ojo nyikso rogo
Tresno kuwi mesthi ono godho
Mowo sing neng dhodho
Engal di leremno
Yon ben tentrem koyo dhek semono

Ronce ronce
Melati benange lawe
Pupus klopo
Tansyah ngelingke

Nganti tuwo aku esih tresno kowe
Najan ono godho sepira akehe

Ronce ronce
Melati benange lawe
Pupus klopo
Tansyah ngelingke

Nganti tuwo aku esih tresno kowe
Snajan ono godho sepira akehe


TAGS:
aneka
safari
records
aneka safari records
yt:cc=on
safari records
dangdut
dangdut koplo
lagu dangdut terbaru
ojo sujono
yeni inka
yeni inka terbaru 2021
yeni inka terbaru 2021
yeni inka adella
adella terbaru
adella terbaru 2021
yeni inka lemah teles
yeni inka haruskah aku mati
kompilasi yeni inka

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
wiU1ZWZ68OOBiOBOJyoMtkG46o7wYUEq9J2mBxUp