Download Gratis Denny Caknan X Happy Asmara - Satru di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Denny Caknan X Happy Asmara - Satru - Lagu Terbaru. Download Denny Caknan X Happy Asmara , Download Download Satru

Uploader : DENNY CAKNAN
Duration : 05 Min 33 Sec
Views : 88.6M
Size : 7.08 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Denny Caknan X Happy Asmara - Satru

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem - ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu
Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse
Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu
Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku. iki gur mung salah pahamku
Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu
Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse
Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu
Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku
Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu


TAGS:
denny caknan
happy asmara
duet denny dan happy
denny feat happy
satru
pacar happy asmara
pacar denny caknan
happy asmara terbaru
happy caknan official

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
Lbfe3GlyI1boahmOnUunxXXDIqvdES2voHWZaw9k