Download Gratis Yeni Inka - Mendung Tanpo Udan Live Music - Dc Musik di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Yeni Inka - Mendung Tanpo Udan Live Music - Dc Musik - Lagu Terbaru. Download Yeni Inka , Download Download Mendung Tanpo Udan Live Music

Uploader : DC. PRODUCTION
Duration : 04 Min 03 Sec
Views : 5.3M
Size : 6.05 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Yeni Inka - Mendung Tanpo Udan Live Music - Dc Musik

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan (perjalanan)

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran (belonjo dasteran)

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mlaku bebarengan
Bendino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan

Padu meneng-menengan
Bar kuwi kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan (medot balikan)

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kuwi sing diarani perjalanan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Awakdewe tau duwe bayangan
Besok yen wis wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wis dadi kenangan
Aku karo kowe wis pisahan
Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan

Aku kiri kowe kanan
Wis bedo dalan (dalan)


TAGS:
DC MUSIK
DC LIVE MUSIK
YENNI INKA LIVE
MENDUNG TANPO UDAN
YENI INKA

Konten Terkait

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
rYwgHLBdLbnk2JCYreuEw0S1eFnesrIUhJNLm1xb