Download Didi Kempot - Kasmaran Ambyar

Uploaded on: 26 Sep 2019

Download Gratis Didi Kempot - Kasmaran Ambyar di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Didi Kempot - Kasmaran Ambyar - Lagu Terbaru. Download Didi Kempot , Download Download Kasmaran Ambyar

Uploader : Didi Kempot
Duration : 04 Min 49 Sec
Views : 482
Size : 6.24 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Didi Kempot - Kasmaran Ambyar

Wis kebacut ambyar
Remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar
Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyikso aku koyok ngene

Sopo sibg ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar
Tresnaku kesasar
Seneng karo kowe
Salah nggonku milih pacar

Wis ambyar
Loro sing tak rasakke
Kowe lungo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Manis e janjimu jebule mung ono lambe

Wis kebacut ambyar
Ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego
Nyikso aku koyo ngene
Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
AMBYAR....


TAGS:
Kasmaran
Kempoter
SadGirls
didi kempot live
sad girl didi kempot
dory harsa ninggal tatu
didi kempot

Konten Terkait

Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86
Loss Doll - Uye Tone Fullalbum Terbaru/kalia Siska Ska86 YJ Official
8 months ago
01 Min 43 Sec
Siti Badriah - Andilau  Antara Dilema Dan Galau
Siti Badriah - Andilau Antara Dilema Dan Galau Siti Badriah
6 years ago
03 Min 31 Sec
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene
Happy Asmara - Welas Hang Ring Kene Happy Asmara
1 year ago
04 Min 16 Sec
Via Vallen - Bro
Via Vallen - Bro Via Vallen
1 year ago
04 Min 05 Sec
Happy Asmara - Ninggal Tatu   Koplo Terbaru 2021, Indonesia
Happy Asmara - Ninggal Tatu Koplo Terbaru 2021, Indonesia Langit Biru Record
1 year ago
04 Min 58 Sec
Susie Legit - Buronan Mertua
Susie Legit - Buronan Mertua Susie Legit
4 years ago
03 Min 49 Sec
Jihan Audy - Katakan Cinta
Jihan Audy - Katakan Cinta Jihan Audy
1 year ago
05 Min 57 Sec
Meraih Bintang - Via Vallen
Meraih Bintang - Via Vallen Via Vallen
2 years ago
03 Min 09 Sec
cdz6KhkfA2sKW3konauB8rFHnBDOQOtUdCS9vFrr