Download Gratis Happy Asmara - Ora Iso Lali | Gusti Kulo Nyuwun Paringono di Gudang Video dan Lagu MP3 Full Album, Download Happy Asmara - Ora Iso Lali | Gusti Kulo Nyuwun Paringono - Lagu Terbaru. Download Happy Asmara , Download Download Ora Iso Lali | Gusti Kulo Nyuwun Paringono

Uploader : Adhigana Music
Duration : 06 Min 10 Sec
Views : 1.1M
Size : 7.85 MB
 Download
(If a pop up ad appears, please close the tab or click back to return to the download page)

Deskripsi Happy Asmara - Ora Iso Lali | Gusti Kulo Nyuwun Paringono


Lintang ing wengi

Ngelingke ati iki

Kowe sing paling sak tresnani

Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro

Ati iki wes nerimo

Mergo aku sing kudu rumongso

Aku ora mbok karepno


Yen sayang kowe aku salah

Cobo tak lalekne

Sesandhinganku ro kowe

Lungo, pancen wes kudu lungo


Gusti kulo nyuwun paringono

Ati jembar, jembar ko segoro

Mergo tresno marai sengsoro

Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo


Senajan loro

Ati iki wes nerimo

Mergo aku sing kudu rumongso

Aku ora mbok karepno


Yen sayang kowe aku salah

Cobo tak lalekne

Sesandhinganku ro kowe

Lungo, pancen wes kudu lungo


Gusti kulo nyuwun paringono

Ati jembar, jembar ko segoro

Mergo tresno marai sengsoro

Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Kabeh cen ra iso di lalekke

Tapi carane mung siji ngikhlaske

Mugo ndang cepet oleh gantine

Mergo takdir jodoh wes ono garise

Hoo-oo 


Gusti kulo nyuwun paringono

Ati jembar, jembar ko segoro

Mergo tresno marai sengsoro

Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Mergo tresno marai sengsoro

Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo


TAGS:
Adhigana
happy asmara
Denny Caknan
Happy
Pashati
aneka safari
milady record
dd star
aa jaya
maha laju
music
live music
dangdut
pop
pop dangdut
sasya arkhisna
esa risty
yeni inka
new palapa
adella
music interactiv
ora iso lali
happy ora iso lali
ora iso lali happy
happy asmara ora iso lali
ora iso lali happy asmara

Konten Terkait

Yeni Inka - Apa Kabar Mantan    Aneka Safari  | Joox Original
Yeni Inka - Apa Kabar Mantan Aneka Safari | Joox Original Aneka Safari Records
3 days ago
04 Min 35 Sec
Eny Sagita - Tak Ikhlasno
Eny Sagita - Tak Ikhlasno Eny Sagita
1 year ago
04 Min 50 Sec
Jihan Audy - Seandainya
Jihan Audy - Seandainya Jihan Audy
1 year ago
03 Min 50 Sec
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso
Syahiba Saufa - Gemantunge Roso Syahiba Saufa
1 year ago
06 Min 05 Sec
Vivi Artika - Budal Rabi
Vivi Artika - Budal Rabi Vivi Artika
1 year ago
04 Min 07 Sec
Bidadari Cinta - Duo Ageng  Indri X Sefti  Ft Ky Ageng Cak Met   Live Music
Bidadari Cinta - Duo Ageng Indri X Sefti Ft Ky Ageng Cak Met Live Music Ageng Music Official
6 days ago
06 Min 00 Sec
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi
Hesty Klepek Klepek - Tua Tua Keladi Hesty Klepek Klepek
3 years ago
04 Min 02 Sec
Baby Sexyola - Hello Sayang
Baby Sexyola - Hello Sayang Baby Sexyola
3 years ago
03 Min 19 Sec
Citra Happy Lestari - Virus Cinta
Citra Happy Lestari - Virus Cinta Citra Happy Lestari
6 years ago
04 Min 08 Sec
kv01Q4ro5dxgp4Cn153qrojgjtaXelrfPTpTj7wQ